Bejelentés


Brigetio Fiai


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
BF a Youtube-on!

Friss videók kerültek fel a Youtube-ra! Csekkoljátok!
Hírek

LASSAN DE BIZTOSAN
Tisztában vagyunk vele, hogy az oldal minimál lángon ég már jó ideje. Ezen a közeljövőben mindenképpen változtatni fogunk, ugyanis lassan,de biztosan készül az új cucc. A kész korongot nyár elején - közepén vehetitek kézbe ill. tölthetitek majd le. Akkor indul meg igazán az oldal. Addig is türelmet és megértést a késlekedés miatt.

Üdv.
BF

2011. március 3.


ÜDVÖZLET
A mai nappal megindult az új BF honlap. Terveink szerint ez az oldal már végleges lesz és rengeteg új és régebbi tartalommal lesz ellátva.
A feltöltések folyamatosan frissülnek, ezért rendszeresen látogassatok vissza az oldalra. A BF háza táján történt legfrisebb hírekkel is itt találkozhattok először.
Hogy az oldal teljes gőzzel működjön kis idő kell, ezért türelmeteket kérjük. Pár napon bellül azonban terveink szerint minden menüpont alatt találtok valami finomságot.
Itt a Főoldal bal oldalán lesznek láthatóak a Hírek az Üzenőfal alatt. A Letöltéseket is érdemes figyelni, mert sok érdekesség fog felkerülni. A Naplót terveink szerint rendszeresen fogjuk frissíteni és egy afféle blogként fog működni.

Üdv.
BF

2009. november 1.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!